Jika anda suka menyimpan emas yang cantik seni buatannya, maka produk emas yang tak lapuk dek hujan & tak lekang dek panas iaitu BungaMas, pasti menarik perhatian anda.

BungaMas telah dilancarkan pada bulan September 2013.

Jongkong BungaMas boleh dibeli di dalam berat 10g, 20g, 50g dan 100g.

Jadi, berapa sahaja budget anda untuk menyimpan emas, insyaAllah anda mampu memiliki jongkong BungaMas yang cantik ini ?

Jadi saya nak share dengan anda mengenai jongkong BungaMas ini.

Jongkong emas yang cantik rupa nya.
“Cantiknya rupa BungaMas nie…” itu adalah kata-kata pertama yang keluar dari mulut saya apabila melihat jongkong BungaMas 50gram.

Ini kerana BungaMas dihiasi ukiran bunga dan dan tulisan jawi di permukaan hadapan.

Manakala di permukaan belakang pula dicetak corak tenunan songket yang unik dan cantik.

Memandangkan jongkong BungaMas ini berketulenan 999.9 ia sangat berkilau.

BungaMas didatangkan dengan berat 10g, 20g, 50g dan 100g.

Sijil ketulenan.
Setiap produk Public Gold mempunyai sijil ketulenan yang tersendiri. Begitu juga dengan BungaMas. Ia mempunyai sijil ketulenan yang tersendiri.

Sijil pengesahan ini memberi jaminan setiap emas Public Gold adalah tulen dari segi mutu dan beratnya. Jaminan ini memberikan ketenangan fikiran untuk pembeli emas Public Gold.

Boleh dapatkannya melalui Akaun Emas GAP, Belian Terus atau Pelan Pembayaran Mudah Sekuriti Deposit (EPP-Easy Payment Plan) 4x atau 10x bayar. Jangan risau, semua transaksi adalah PATUH SYARIAH!

Public Gold juga selalu ada promosi-promosi emas yang berbaloi. Biasanya promosi di FBLive. Boleh klik dan subscribe https://www.facebook.com/publicgoldinternational/

Mari saya bantu anda untuk simpan emas yang cantik ini.

www.wasap.my/60173460604/BungaMas

#BungaMas #Goldbar #AkaunEmasGAP #GAP
#AziziZakariadotcom

By Azizi Zakaria

Saya adalah Public Gold Priority Dealer yang aktif semenjak tahun 2014. Berasal dari Sentul, Kuala Lumpur. Azam saya untuk membantu seramai mungkin orang untuk celik emas dan simpan emas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons