BWM – Branch Weekly Meeting Public Gold

Apakah program Branch Weekly Meeting?
#BrachWeeklyMeeting ialah satu program di mana anda boleh belajar tentang kewangan, juga ilmu emas dan silver secara percuma. Seminar diadakan secara dua hala, selain perkongsian ilmu dari dealer-dealer PG, anda juga boleh bertanya atau memberi pendapat pada masa sama.

Speaker PG terdiri daripada dealer-dealer yang telah berjaya, berpengalaman dan telah menguasai ilmu kewangan dengan baik.
.
Apakah pengisian lain selain seminar?
Para peserta akan diberikan hadiah-hadiah yang menarik setibanya mereka di lokasi. Daftar dan terus terima “door gift” sebagai penghargaan kerana hadir. Selain itu, cabutan bertuah juga ada bagi peserta yang hadir dan juga peserta yang membeli semasa aktiviti jualan di akhir program.
.
Jualan? Apakah yang dijual semasa program #BWM?
Public Gold Marketing Sdn Bhd memiliki pelbagai bisnes daripada produk dinar dan jongkong emas, barang kemas 916, barang kemas premium Aurora Italia dan juga laman e-dagang #PGMall yang menjual pelbagai produk kegunaan harian dan bermacam-macam lagi. Datanglah dan nikmati diskaun yang sangat murah dari harga pasaran.
.
Saya mencari peluang bisnes, adakah BWM program untuk saya?
Jawapannya ialah YA!!
Ya, sangat sesuai kerana di BWM, anda boleh belajar tentang cara menjalankan bisnes PG daripada mereka yang telah berjaya. PG ialah bisnes bersistem dan sangat mudah diusahakan. Dealer-dealer PG terdiri dari pelbagai lapisan masyarakat, golongan profesional ke golongan usahawan dan juga pelajar universiti/kolej.
.
Jika anda mencari kejayaan, mulakan langkah pertama anda dengan hadir ke majlis ilmu ini. Selangkah anda bertindak untuk hadir, kejayaan sudah separuh jalan.

Boleh hubungi saya jika anda mahu hadir ke mana-mana BWM dan boleh letak nama saya AZIZI ZAKARIA – PG047225 sebagai Introducer anda.

Azizi Zakaria – 017.346.0604

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *